goede smartphone
Beste smartphone van 2018: bekijk hier het complete overzicht.
Een goede smartphone hoeft niet te duur te zijn, zo bewijst de Samsung Galaxy A5 2017. De smartphone heeft hetzelfde design als de Galaxy S7 en kan zich qua prestaties aardig meten met dit toestel. Daarnaast is de smartphone een stuk goedkoper, maar toch heel capabel.
lenen
De beste smartphones van 2018 Review ComputerTotaal.
De Galaxy Note 8 is eigenlijk een professionele versie van de Galaxy S8, die vooral voor consumenten bedoeld is. De specs van de Note 8 zijn nog nét iets beter, en vooral het pennetje zal voor sommigen een goede aanvulling zijn. De voorkant van de Note 8 bestaat bijna volledig uit scherm. De afgeronde hoeken en kleine balken aan de boven en onderkant zorgen samen met de schermverhouding van 185, bij 9 voor een screen-to-body-ratio die we nog niet hebben gezien in smartphones van de bekende merken. Om die reden is ook de vingerafdrukscanner op de achtergrond geplaatst, zoals ook bij de S8 al het geval was. De gezichtsherkenning werkt gelukkig ook prima. Samsung slaagt er in om, zelfs na het Note 7-debacle van vorig jaar, een smartphone te maken met nóg betere specificaties dan de S8.
stralen
Android Smartphones: de beste Android telefoons van 2018.
Samsung Galaxy A8 review: midranger vraagt helaas het maximale 2-2. Huawei P Smart review: nu al de beste budgetsmartphone van 2018 30-1. Eerste indruk: Huawei P Smart is budgetsmartphone met klasse 17-1. HTC U11 Plus review: goede smartphone met rare fratsen 12-1.
verkeerd getankt benzine in diesel
Vergelijk Smartphones.
2 In het labo 107 Getest. Op zoek naar een nieuwe smartphone, maar u weet nog niet welke u moet kiezen? Hier vindt u al onze onafhankelijke testresultaten. Bekijk 109 Smartphones. Kies de grootte van het scherm. Minder dan 5 inch 13 cm. Deze toestellen passen makkelijk in uw broekzak, en zijn nog makkelijk met 1 hand te bedienen. Als u geen groot scherm wilt en graag telefoneert, is dit een goede grootte. Bekijk 7 Smartphones.
Beste smartphones 2018 Onze top 4.
Koopgids: een smartphone kopen. Tips en advies van de experts bij het kopen van een goede smartphone. Lees de koopgids. Door ons geteste smartphones meest recent. Samsung Galaxy Note 8; Een ijzersterke return van Samsung. De Samsung Galaxy Note 8 moest het debakel van Samsungs grootste telg van vorig jaar doen vergeten.
Beste smartphones Coolblue.
Wil je altijd het beste van het beste en het nieuwste van het nieuwste? Mooi scherm, snelle processor, goede camera. De 3 smartphones hieronder zijn de populairste en beste smartphones van het moment. Kies voor één van deze high-end smartphones of bekijk alle smartphones tot 750. 579, Samsung Galaxy S8. 626, Apple iPhone 7. 599, HTC U11. Nog meer smartphones? Wil je toch liever een andere smartphone?
Beste goedkope smartphones Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Forum Klantenservice Inloggen Maak gratis kennis. Home Elektronica Smartphones Koopadvies. Beste goedkope smartphones, lente 2018. Test Een goede smartphone hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij zoeken uit wat de beste smartphones onder de 300 zijn. Dit zijn de 5 beste.
De beste smartphones van 2017: 15 telefoons tussen 200 en 400 euro getest TechPulse.
Gegarandeerde OS-updates tot twee jaar en drie jaar veiligheidsupdates: er kunnen maar weinigen die belofte maken in dit segment. 15 smartphones tussen 200 en 400 euro getest.: Alcatel Idol 5 review: goede basis. Alcatel levert met zijn nieuwe Idol 5 een erg degelijke smartphone af.

Contacteer ons