prijs kwaliteit smartphone
De beste smartphones van 2017: 15 telefoons tussen 200 en 400 euro getest TechPulse.
Moto G staat nog steeds gelijk aan kwaliteit voor een prikje. De G5 Plus zet dat nog eens mooi in de verf. April 28, 2017 1140: Door Jens De Wit. Motorola Moto G5s review: middenmoot. De Moto G5s is een klassieke Motorola, met alle voor en nadelen vandien. December 01, 2017 1235: Door Redactie TechPulse. Nokia 6 review: volhouder. De Nokia 6 komt met een uitstekende autonomie rekening houdend met de prijs, al duurt het wel even voor je de flinke batterij opnieuw hebt volgetankt. Januari 15, 0929: Door Nina van Hoof. Samsung Galaxy A5 review: middenklasser met sterallures. De Samsung Galaxy A5 heeft het uiterlijk van een vlaggenschip. Jammer genoeg is dat voor een groot stuk maar schone schijn. April 13, 2017 1000: Door Dorien Vervoort. Samsung Galaxy XCover 4 review: elegant beschermd. Samsung verpakte deze rugged smartphone in een verrassend klassevolle behuizing.
lenen
Dit zijn de vijf smartphones met de beste prijs-kwaliteitverhouding WANT.
In dat geval verwijzen we je graag door naar onze Telekoopwijzer, waar we alle goede deals in de smartphonemarkt op een rijtje zetten. Op zoek naar de beste smartphone voor de beste prijs? Een leuke nieuwe smartphone voor jezelf of iemand uit je omgeving?
stralen
Smartphones vergelijken? 400 smartphones getest!
Vergelijk de specificaties van 4.633 smartphones en vind het beste product voor een leuke prijs. De afgelopen 18 maanden testte Hardware.Info 107 smartphones, waardoor er in totaal 400 smartphones onder de loep zijn genomen. Koop smartphone bij één van de 21 aangesloten webshops of lees één van de 227 smartphone reviews op Hardware.Info.
verkeerde brandstof getankt
Beste smartphones 2018 Onze top 4.
Maar voor elke portemonnee hebben we wel een mobiel een kooptip gegeven. En dan nog een tip: kijk eens naar een high-end smartphone van een jaar geleden. Die zijn nog heel goed, maar tegelijkertijd zeer betaalbaar. Uitgebreide tips: 10 punten waar je op let bij het kopen van een nieuwe smartphone. Minder merken Alle merken. Prijs / kwaliteit.
Vergelijk Smartphones.
U hebt vaak beide handen nodig om het toestel te bedienen en het past al zeker niet meer in uw broekzak. Bekijk 41 Smartphones. Hoe kies je een smartphone? Wat je moet weten voor je een nieuwe smartphone koopt. Naar de koopgids.
Dit zijn ze: dé beste smartphones qua prijs-kwaliteit Proximus.
En met de smalle randen rondom het scherm betekent dit niet dat je daarom een te grote smartphone in je handen hebt. En deze smartphone werkt net zo goed als hij er uitziet. Zeker met de special Smart Cleaner-functie, die zorgt voor de optimale snelheid.
Beste smartphones Coolblue.
De beste smartphones in hun klasse: als beste getest door magazines en blogs, razend populair en het meest gekocht door klanten. Zo weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt tegen de beste prijs. Smartphones tot 150. Smartphones tot 350. Smartphones tot 500. Smartphones tot 750. Op zoek naar een smartphone maar niet bereidt hier veel voor te betalen?
Vijf smartphones met de beste verhouding prijs-kwaliteit Multimedia iHLN HLN.
Welke zijn op dit moment de interessantste smartphones wanneer je ze qua prijs en kwaliteit tegenover elkaar zet? Toon me alle smartphones. Apple iPhone SE vanaf 301. Het vreemde aan deze blijver in het middensegment, deze light'-versie' van de iPhone, is dat zijn batterijduur beter is dan eender welke iPhone die er vandaag op de markt is. Ook op andere gebieden is het een compact krachtpatsertje, met de hardware van de 6S dus een prima processor en camera, waarop Apple bij dat model een inhaalbeweging had gemaakt en een design dat eerder aan dat van de iPhone 5 doet denken. Het blijft een iPhone, dus het opslaggeheugen van 16 gigabyte is niet uitbreidbaar. Maar voor de rest is de iPhone SE een uitstekende high-end-smartphone voor een goeie prijs. De vijf beste smartphones van dit moment. OnePlus 3 vanaf 459. De nieuwe OnePlus 5 is een beetje hoog gegrepen in dit prijssegment, maar versie drie van de inmiddels iconische smartphone van de Chinese fabrikant is nog steeds een high-end-smartphone met een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding.

Contacteer ons