garantie op reparatie
Betaalbare Domotica Garantie Reparatie Voordelig Betrouwbaar.
Heeft u bij ons een artikel gekocht en gaat dit na een bepaalde tijd stuk? Betaalbare Domotica geeft standaard 1 jaar garantie op alle artikelen die u bij ons koopt. Wij volgen bij het afhandelen van artikelklachten uiteraard de wet en onze algemene voorwaarden conform de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.
SEO
archief Opnieuw garantie na reparatie belangrijkste onderdeel? Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Daar heb ik toen opnieuw garantie gekregen na de reparatie. Iemand die mij kan uitleggen waarom wel of niet? Met vriendelijke groet., Je hebt garantie op het totale produkt. Bij een reparatie wordt de garantie op het totale produkt niet verlengd.
dryhouse.be
Wet op de garantie FOD Economie.
De garantietermijn van 2 jaar wordt opgeschort gedurende de herstellings of vervangingsperiode. U geniet niet van een nieuwe garantietermijn van 2 jaar, maar de reeds begonnen termijn loopt verder vanaf het moment van de vervanging of de beëindiging van de reparatie. Geschillen en klachten. Inbreuken op de wetgeving. De naleving van de toepassing van de wet op de garantie wordt gecontroleerd door de Algemene Directie Economische Inspectie.
marketing
Garantie: ken uw rechten.
De kosten die worden gemaakt bij de reparatie of de vervanging zijn ten laste van de handelaar. een vaatwasmachine is defect en moet worden gedemonteerd en na de herstelling teruggeplaatst. De verplaatsing, verzendingskosten, het demonteren en hermonteren zijn ten laste van de verkoper. Een prijsverlaging of een ontbinding van het verkoopcontract is pas mogelijk als de herstelling echt buitensporig groot is of onmogelijk, of als die niet binnen een redelijke termijn kan worden uitgevoerd. Is het product onherstelbaar, dan moet de winkel de prijs terugbetalen aan de consument, doch er mag rekening gehouden worden met het genot dat u reeds hebt gekregen, vandaar dat men meestal een afschrijvingspercentage per maand of per jaar zal hanteren bv. 1 % van de prijs per maand. Ook de schade die u hebt geleden ten gevolge van het gebrek of defect bv. bedorven voedingswaren bij een defecte koelkast of diepvriezer moet worden vergoed. De eerste zes maanden hoeft u enkel het defect aan te tonen. Nadien moet u kunnen aantonen dat het gebrek bestond bij de aankoop, wat zonder expertise bijna onmogelijk is. Na de wettelijke garantie van twee jaar valt u terug op de gewone regels van het burgerlijk wetboek.
Garantie en annulatie België.
Eerst: gratis reparatie of ruilen consument mag kiezen binnen een redelijke termijn. Daarna: volledige terugbetaling of korting op de aankoopprijs als reparatie en ruilen niet binnen een redelijke termijn mogelijk zijn. De definitie van redelijke" termijn" kan variëren. Wanneer u als consument de verkoper aanschrijft om een beroep te doen op de wettelijke garantie, is het raadzaam dat u de verkoper een uiterste datum voorstelt en aangeeft dat u het verkoopcontract opzegt of een korting vraagt als er dan nog geen oplossing is.
Garantie en reparatie. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Gaat een product gedurende de garantieperiode kapot, dan heb je recht op gratis reparatie of vervanging. Lees meer Garantie buiten de garantietermijn. Ook na de garantieperiode van de winkel of fabrikant kun je nog recht hebben op gratis reparatie of vervanging.
Garantie en reparatie Coolblue alles voor een glimlach.
Ook buiten de fabrieksgarantie. Bovendien geven we je op al onze producten minimaal 2 jaar garantie. Hoe werkt het reparatieproces? Wat is de status van mijn reparatie? Ik wil mijn product laten repareren. 2 jaar garantie. Terug naar de Coolblue-klantenservice.

Contacteer ons