Chinese smartphone
Samsung en Apple verliezen van Chinese smartphones Computable.be.
De Chinese fabrikanten noteren gezamenlijk een marktaandeel van 24 procent, zeven procent meer dan vorig jaar. Volgens cijfers van Gartner is het aantal verkochte smartphones met 91, procent toegenomen sinds vorig jaar. In het eerste kwartaal van 2017 zijn er rond de 380 miljoen smartphones verkocht. In 2016 waren dit er rond de 348 miljoen. De grootste toename is te zien bij de fabrikant Oppo. In één jaar tijd zijn er bijna twee keer zoveel Oppo-smartphones verkocht ten opzichte van vorig jaar. Er is ook een groei te zien in het marktaandeel van Oppo. Oppo verkoopt met name via een groot netwerk van retailers en verslaat hiermee concurrenten als Samsung en Huawei, aldus Gartner-onderzoeksdirecteur Anshul Gupta. De strategie van Oppo met de focus op een snel oplaadbare smartphone met een goede camera die verkocht wordt via offline-kanalen, draagt bij aan de snelle groei op de internationale markt.
seo expert
Vooral Chinese smartphones hebben Project Treble ondersteuning GSM Helpdesk.
Dit zou de fragmentatie in de toekomst moeten beperken. Hoewel Project Treble al een tijd beschikbaar is, blijkt uit een lijst van XDA Developers dat op Google zelf na eigenlijk nog geen enkele westerse smartphone fabrikant toestellen heeft uitgebracht met Project Treble ondersteuning. Het zijn vooral de Chinese smartphone fabrikanten met toestellen die Project Treble ondersteunen.
Check
Smartphone from China Smartphone from China.
Kingzone N5 is een parel van een smartphone: 4G LTE voor snel internet, 5inch scherm, 16Gb/2Gb geheugen, 5Mp Selfie en 13Mp achtercamera, maar het design is het mooist met zijn kleuren en satijn zachte materialen. KINGZONE N5 Zwart, 4G LTE, QUAD-CORE 50, HD, 2.5D Gorilla Arc Screen, 2GB/16GB.
Ductless Air com
Smartphones: kijk uit met Chinese namaak die online wordt verkocht.
Soms kun je niet kiezen voor Nederlands! Wat het besturingssysteem betreft, heben enkele van onze collega's' al een smartphone gekregen waarop de firmware enkel de installatie toeliet van Chinese apps uit de Google Play Store. Close overlay Lees dit later.
Chinese smartphones: 6 toppers die de moeite waard zijn.
Met 349 euro is de smartphone beslist niet duur en het design en de prestaties zijn puik, maar de EMUI-skin die over Android ligt is matig en ook de cameras presteren niet altijd even goed. Niettemin kan de Honor 7 zich goed meten met andere Chinese smartphones in deze prijsklasse.
Chinese smartphonemerken zijn niet te stoppen.
Zij hebben tijdens het afgelopen kwartaal 44 procent meer smartphone verscheept dan tijdens hetzelfde kwartaal in 2012 en versterken daarmee hun positie in de globale top tien. Kijken we enkel naar de Chinese fabrikanten, dan zien we dat Huawei de leiding neemt met een totaal van 14 miljoen verscheepte smartphones in het voorbije kwartaal.
Mobiel kopen uit China Goedkope Chinese smartphone importeren.
Mobiel kopen uit China Chinese smartphone importeren. Een mobiel kopen uit China is goedkoop en heel gemakkelijk. Door een Chinese smartphone te importeren kun je veel geld besparen. Wij leggen je uit hoe je een mobiel uit China koopt. Een mobiel kopen uit China.
De beste Chinese smartphone van dit moment huaweip8.nl.
huawei p8 Full view. De beste Chinese smartphone van dit moment. 25 juli 2015 Alicia van Den Velden Nieuws 0. In hartje Londen werd met ongelooflijk veel bombarie een nieuwe smartphone gepresenteerd, namelijk de Huawei P8. Dit toestel is het vlaggenschip van de Chinese fabrikant Huawei.
Top 5 beste Chinese smartphones Importeren maar XGN.nl.
Top 5 beste Chinese smartphones Importeren maar. De Chinese smartphones maken steeds meer hun intrede in een vrij verzadigde markt. Maar welke Chinese smartphone ontwikkelaars zijn nou het beste? Lees het in deze top 5 beste Chinese smartphones. Je hoort het steeds vaker.
Waarom niet iedereen een Chinese smartphone heeft Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Likeability of 5. Pijltje. Pijltje. Likeability of 5. Likeability of 6. Camera video. Likeability of 5. Camera
In het nieuws. Waarom niet iedereen een Chinese smartphone heeft. OnePlus is een van de Chinese merken die veel waar voor zijn geld levert. 17 NOV 2017. In onze lijst van techproducten met een goede prijs-kwaliteitverhouding van vorige week zagen we eigenlijk al een trend: wie een goed product voor weinig geld wilt, moet bij Chinese merken zijn.

Contacteer ons