chinese gsm merken
Hoe koop je een smartphone uit China? TechPulse.
Chinese hardwarefabrikanten hebben de reputatie dat het copycats zijn van originele Westerse producten, en dat was tot voor kort ook zo voor smartphones en tablets. Blijkbaar hebben nieuwe merken het grote rode land ontdekt, en komen ze met innovatievere producten op de markt, dikwijls aan een veel lagere prijs dan bij ons.
pizza mobiel
Chinese smartphones getest: de moeite waard? TechPulse.
Vandaag de dag vind je de bekende merken als Samsung, Sony, LG of Apple in de winkel wanneer je om een nieuwe smartphone of tablet gaat. Maar waarom probeer je niet eens een Chinese smartphone met een veel straffere prijs-kwaliteitverhouding?
verkeerde brandstof getankt
Waarom niet iedereen een Chinese smartphone heeft Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Likeability of 5. Add Arrow. Pijltje. Pijltje. Likeability of 5. Views. Add Arrow. Pijltje. Pijltje. Likeabili
Waarom niet iedereen een Chinese smartphone heeft. OnePlus is een van de Chinese merken die veel waar voor zijn geld levert. 17 NOV 2017. In onze lijst van techproducten met een goede prijs-kwaliteitverhouding van vorige week zagen we eigenlijk al een trend: wie een goed product voor weinig geld wilt, moet bij Chinese merken zijn.
TMS
Goedkope smartphone kopen op AliExpress: hier moet je op letten WANT.
Toestellen van Chinese merken als Huawei, Xiaomi en Lenovo kun je er voor een zeer scherpe prijs aanschaffen. Zo kun je een hoop geld besparen. Maar hoe bestel je een smartphone op AliExpress, wat zijn de gevaren en waar moet je op letten?
simulatie hypothecaire lening
Beste Chinese smartphones in 2018 Top 10 Chinese smartphone Bekijk.
Meer Informatie Bekijk Prijs. Chinese smartphone top 10 conclusie. Een smartphone hoeft niet veel geld te kosten om van goede kwaliteit te zijn. Ze zijn misschien afkomstig van merken die minder bekend zijn in Europese landen, maar daar komt langzaam verandering in.
Top 5 beste Chinese smartphones Importeren maar XGN.nl.
Zet Javascript aan om deze video te bekijken. Xiaomi is een van de bekendere Chinese merken, maar is nog niet breed verkrijgbaar in Nederland. Toch zijn er al veel mensen die bekend zijn met het merk en zien we de telefoons steeds vaker terug in het straatbeeld.
chiphone.nl De beste Chinese smartphones! chiphone.nl.
chiphone.nl De beste Chinese smartphones! chiphone.nl opgericht in 2013 verkoopt zowel smartphones als accessoires van de grootste Chinese merken. Dankzij onze directe lijn met leveranciers en onze ruime ervaring en kennis van Chinese smartphones, zijn we in staat Chinese smartphones voor lage prijzen aan te bieden en de geweldige prijs kwaliteitverhouding te behouden.
Chinese telefoon gesorteerd op score.
100 tot 200 euro. Chinese telefoon gesorteerd op score. Bekijk hier telefoons die voornamelijk in China en omringende landen worden verkocht. Maar zitten ook aanbieders tussen binnen Nederland, die het toestel voor jou importeren. Bij de prijs hebben we al een schatting opgenomen van de invoerrechten en belastingen als deze van toepassing zijn.
Chinese smartphones: 6 toppers die de moeite waard zijn.
Huawei en Honor zijn merken waarvoor je ook in Nederland en België een gemakkelijke garantieprocedure hebt en toestellen van deze fabrikant ondersteunen de Europese gps-standaarden. Xiaomi Redmi Note 2. De kleurrijke Xiaomi Redmi Note 2 van circa 140 euro is één van de vele interessante budgetmodellen van dit populaire Chinese merk.

Contacteer ons